top of page

About me

Hey, ik ben Roxanne, het gezicht achter Junglicious.

 

Ik heb altijd een passie gehad voor koken, meer bepaald in het maken/eten van desserts en brunches. Sinds 2020 ben ik veganist, voorheen was ik altijd bang dat veganistisch eten het minderen in lekker eten zou betekenen maar niets is minder waar. Het is dan ook mijn missie geworden om dit met anderen te delen, van daaruit is mijn studentonderneming ontstaan. Dit combineer ik dus met mijn studies in de Orthopedagogiek en Disability Studies aan de universiteit van Gent. 

 

Mijn focus binnen Junglicious ligt op dit moment vooral op het maken van desserts en het voorzien van vegan brunches. Deze onderneming is voor mij de ideale gelegenheid om de twee dingen die mij nauw aan het hart liggen, te combineren: het verschil (proberen) maken voor de planeet en de dieren, en mijn liefde voor lekker eten en het creatief zijn hierin. Met Junglicious bewijs ik graag dat zowel vegans als niet-vegans kunnen genieten van hetzelfde eten zonder in te boeten op smaak. Van klassieke cakes en taarten tot speciale moussetaarten, minicakes, cakesicles of brunchboxen. Bij mij kan je terecht voor allerlei lekkernijen waar iedereen van kan genieten!

Ik mocht onlangs de tweede prijs ontvangen voor de BeVeganAwards 2022 in de categorie 'Best Pastry & Sweets'. Een hele eer waar ik enorm dankbaar voor ben! Dus een dikke merci aan al diegenen die mee gestemd hebben! <3

 

Veel liefs

Roxanne

  • Black Instagram Icon
210896011_865603011003490_2563626349396401126_n.jpg
bottom of page