JUN BOLD VECTOR.png
Moederdag Speciaal Bestelformulier 

 Bestellen is mogelijk tot 12:00 woensdag 4 mei.  

Bedankt om te bestellen!

De boxen kunnen zondag 8 mei opgehaald worden in de Paul Fredericqstraat 30, te Gent tussen 8.00 - 9.30.
Binnen de straal van 15km van de Paul Fredericqstraat is levering (+€3) mogelijk. Leveringen starten om 7.30, tijdstip hangt af van de route en een schatting wordt de dag voordien meegedeeld.

Dankzij mijn geweldige collega’s van Vegansa Catering zijn de boxen ook in West-Vlaanderen beschikbaar. Je kan de boxen daar op zondag 8 mei in de Plataanstraat 7, te Gits afhalen van 8.30 - 10.00.

Bij Junglicious vind je 100% vegan desserts, dit betekent dat ze geen dierlijke producten bevatten en dus altijd lactose- en eivrij zijn. Glutenvrij is op dit moment enkel mogelijk voor de chocolademousse taart. Indien er allergenen zijn, gelieve dit dan steeds te melden. Houd er rekening mee dat er geen 100% garantie kan zijn en sporen van allergenen niet altijd vermeden kunnen worden.

Junglicious is gelegen in de Kraaistraat in Gent, bestellingen kunnen hier worden opgehaald. Bij bestellingen vanaf €150 kan gratis levering voorzien worden in Oost-Vlaanderen.

 

Voor bestellingen, vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met mij opnemen. Dit kan via het formulier hierboven of via mail: junglicious.food@gmail.com

WhatsApp Image 2022-01-27 at 10.30.24 (1).jpeg